Vänskapsteatern ger ”Sura änkan och den stulna tavlan”

Biljetter hittar du på TICKSTER.COM

Facebook evenemang

Änkan Ulvhild lever tillsammans med sin syster Ruth i en stor herrgård. Ulvhild vill bli avmålad av en berömd konstnär. Hon säger till sin syster Ruth om att hitta konstnären men hon i sin tur säger till köksan Boel som frågar kocken om han har konstnärliga talanger, vilket han tror sig ha. Av sin man fick Ulvhild ärva en snickarfirma där det ingår två snickare som inte kan snickra, fast det vet dom inte.I herrgården finns det en väldigt dyr tavla som Ulvhild anmäler stulen till polisen för att hon behöver försäkringspengarna för tavlan. Två poliser dyker upp och blir jätteglada för att tavlan är stulen för nu har dom äntligen ett fall att utreda.En dag kommer två politiker med ett brev om att tvångsinlösa nästan hela Ulvhilds mark. Tur eller otur så har Ulvhild en advokat som hjälper henne mot kommunen.En frågvis reporter kommer till herrgården och frågar alla om allt möjligt och eventuellt får svar som hon genast tolkar på sitt vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *