Vintermarknad lördag 18 november

Stort och varmt TACK till alla er ca 400 som besökte vår traditionella, Vintermarknaden på Zenit i ett soligt, krispigt o vintrigt Rissna i lördags! Rekordmånga besökare och knallar när vi firade vårt 10-års jubileum!

Grattis Laila Persson o det unga paret till Delikatesskorgen, Marie Eliasson, Kerstin Nordlund, Tommy Samuelsson och alla ni andra lyckliga vinnare av Fotokalendern 2024 och chokladaskar! Grattis Marianne Olsson vinnare i tårtlotteriet av en Fotokalender 2024! Grattis Peter Wallenqvist vinnare i FB-tävlingen av Ostkorgen o Ingrid Kjellsson, Fotokalendern 2024 m de fina orden: Vad vore Bräcke kommun i all sin glans, om inte Rissnaortens hembygdsförening fanns!

Tack till alla knallar och utställare som bidrar med vackert och utsökt hantverk, stämningsfull julmusik av Åsgård Band med sång av Alexandra Lindqvist o du som medverkade till att genomföra Vintermarknaden med allt vad den innebär, ni som förbereder, arrangerar och med ett leende välkomnar våra besökare och det är extra roligt när vi får så mycket uppskattning. Det här gör vi om nästa år också och då för 11 året! På återseende!