Kolbullekväll i härlig fäbodmiljö på Lillsandsvallen tisdag den 14/7 kl 18.30

Nu ställer vi om till KOLBULLEKVÄLL i härlig fäbodmiljö tisdag den 14/7 kl 18.30 på LILLSANDSVALLEN, Njut av Bosses mumsiga Kolbullar m Lingonsylt till tonerna av Norlbygda musikanter, kanske CUJO – Robin o Alexandra Lindqvist! Försäljning av Tunnbröd o Åsbergets goda ostar!
Ma Råkes om du är frisk! Vi håller avstånden! Tack för visad hänsyn!
Vi ställer in tisdagskvällens KOLBULLE 7/7 då regn- o kyligt väder är att vänta på LILLSANDSVALLEN.
 
Vi har ett begränsat antal sittplatser i stugorna. Vi håller ut, ställer om och vi håller avstånden i dessa coronatider. Att det bli trångt i stugorna och köbildning under tälten är uteslutet! Nu satsar vi istället på nästa tisdag! Tillsammans bromsar vi smittan i sommar! Varmt Välkommen till
LILLSANDSVALLEN, Coronasäkrad för att bromsar smittspridningen enl FHMs råd, rekommendationer och riskbedömning av arrangemang. VI HÅLLER AVSTÅNDEN! Hos oss gäller glest mellan borden, bordsservering. Inne i stugorna finns begränsat antal sittplatser och möjlighet att tvätta händerna. Handsprit finns utplacerat där det behövs. Ett sällskap i taget vid fäbodbordet med försäljning av tunnbröd, ostar, landlotter, tipsrunda o servering. Här köper du Kolbulle o Fika, nummerlappen är ett kvitto på att du bordserveras en mumsig Kolbulle med lingonsylt! TACK FÖR VISAD HÄNSYN! Varmt Välkommen om du är frisk PÅ TISDAGAR i JULI KL 18.30! Att ni kommer till de olika evenemangen gör det roligare för oss arrangörer att ordnar det hela denna annorlunda sommar! Frivilligt inträde, swish till 123 388 15 88, RHbf tackar för din gåva! Ha en fortsatt härlig sommar!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *