FINAL Kolbullekväll i härlig fäbodmiljö på Lillsandsvallen tisdag den 28/7 kl 18.30 PRESSRELEASE Specialutgåvan av Fotokalendern Njut i Norlbygda 2021!

Nu ställer vi om till FINAL KOLBULLEKVÄLL i härlig fäbodmiljö tisdag den 28/7 kl 18.30 på LILLSANDSVALLEN, Njut av Folke o Peters mumsiga Kolbullar m Lingonsylt till tonerna av Norlbygda musikanter! Prisutdelning tipsrunda och Sommarlotteri, Försäljning av Tunnbröd o Åsbergets goda ostar! PRESSRELEASE Specialutgåva av Fotokalendern Njut i Norlbygda 2021 med oktober-december 2020, Rhbf firar 55 år i år!
Ma Råkes om du är frisk! Vi håller avstånden! Tack för visad hänsyn!
Tillsammans bromsar vi smittan i sommar! Varmt Välkommen till

LILLSANDSVALLEN, Coronasäkrad för att bromsar smittspridningen enl FHMs råd, rekommendationer och riskbedömning av arrangemang. VI HÅLLER AVSTÅNDEN! Hos oss gäller glest mellan borden, bordsservering. Inne i stugorna finns begränsat antal sittplatser och möjlighet att tvätta händerna. Handsprit finns utplacerat där det behövs. Ett sällskap i taget vid fäbodbordet med försäljning av tunnbröd, ostar, landlotter, tipsrunda o servering. Här köper du Kolbulle o Fika, nummerlappen är ett kvitto på att du bordserveras en mumsig Kolbulle med lingonsylt! TACK FÖR VISAD HÄNSYN! Varmt Välkommen om du är frisk PÅ TISDAGAR i JULI KL 18.30! Att ni kommer till de olika evenemangen gör det roligare för oss arrangörer att ordnar det hela denna annorlunda sommar! Frivilligt inträde, swish till 123 388 15 88, RHbf tackar för din gåva! Ha en fortsatt härlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *