Invigning av Zenitbacken 12 mars!

LÄNK till P4 Jämtlands sändning!

P4 Jämtland besökte Invigningen av Zenitbacken och Jamtlands Nationaldagsfirandet i Rissna! Närmare 20 unga kom för att testa Pulkabacken och gav den bästa betyg! Det bjöds på Varmkorv och många åkupplevelser och alla var nöjda med dagen! Stort tack till Robin och Alexandra Lindqvist som fixade att det blev en minnesrik dag. Tack till alla inblandade som medverkat till att göra det möjligt och till Svenssons Trä som skänkt vindskyddet!

Välkommen att fira sportlovet o invigning av pulkabacken på Jamtlands nationaldag fredag 12 mars kl 12-14! Det bjuds på varmkorv för barn och unga födda 2005 och senare! Komihåg att hålla avstånd! Ma Råkes om Du är frisk! Rhbf, Robin L, 070-278 78 28

Vi firar Jamtlands nationaldag med invigning av PULKABACKEN! MA RÅKES!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *