Ett stort Tack till alla närmare 50 pers, medverkande, gäster, besökare och speleman på Coronaanpassade Lillsandsvallen där vi hann uppleva alla väder under de 3 timmar av Kolbullekväll i fäbodmiljö i tisdags 6/7 när Butöserna serverade Ismundsundets Classe från Söderns o Lars Ls mumsiga Kolbullar med lingonsylt till Anders Engströms sommarvisor. Tack Gerd W för finfina bilder! Bilder inlagda!

KOLBULLEKVÄLL I HÄRLIG FÄBODMILJÖ, det bjöds på Ismundsundets Classe från Söderns o Lars Ls mumsiga kolbulle med lingonsylt, dricka o kaffe, bordsserverade av butöserna Berit Larsson, Gunnel o Linda S, Annika Svensson och Ulla Staaf till tonerna av Anders Engströms sommarvisor, Tipsrunda o lotteri, styltor för de unga, försäljning av Åsbergets Goda ostar o Tunnbröd där vi upplevde alla sommarväder! TACK alla ni närmare 50 medverkande, gäster och besökare under 3 timmar på Lillsandsvallen, Coronasäkrad för att bromsa smittspridningen enl FHMs råd, rekommendationer och riskbedömning av arrangemang. VI HÅLLER AVSTÅNDEN! Hos oss gäller glest mellan borden, bordsservering. Inne i stugorna finns begränsat antal sittplatser och möjlighet att tvätta händerna. Handsprit finns utplacerat där det behövs. Ett sällskap i taget vid fäbodbordet med försäljning av tunnbröd, ostar, landlotter, tipsrunda o servering. Här köper du Kolbulle o fika, nummerlappen är ett kvitto på att du bordserveras en frasigt smarrig Kolbulle! TACK FÖR VISAD HÄNSYN! Varmt Välkomna PÅ TISDAGAR i juli KL 18.30! Att ni kommer till de olika evenemangen gör det roligare för oss arrangörer att ordnar det hela denna annorlunda sommar! Frivilligt inträde, swish till 123 388 15 88,RHbf tackar för din gåva!
Ha en fortsatt härlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *