Final Kolbullekväll i härlig fäbodmiljö tisdag den 26/7 kl 18.30 på Lillsandsvallen

Nu ställer vi om till KOLBULLEKVÄLL i härlig fäbodmiljö tisdag den 26/7 kl 18.30 på LILLSANDSVALLEN, Njut av Östbyns stekare Peter S, Krister och Folkes mumsiga Kolbullar m Lingonsylt serverade av butöserna till tonerna av Bröderna Lindqvist! Försäljning av Tunnbröd o Åsbergets goda getostar! Lotteri, prisutdelning Tipsrunda!
Ma Råkes om du är frisk! Vi håller avstånden! Tack för visad hänsyn!
Tillsammans bromsar vi smittan i sommar! Varmt Välkommen till

LILLSANDSVALLEN, Vi behåller våra trygghetsrutiner, VI HÅLLER AVSTÅNDEN! Hos oss gäller glest mellan borden och bordsservering av Butöserna där det är möjligt. Inne i stugorna finns begränsat antal sittplatser och möjlighet att tvätta händerna. Handsprit finns utplacerat där det behövs. Ett sällskap i taget vid fäbodbordet med försäljning av tunnbröd, ostar, tipsrunda o servering. Här köper du Kolbulle o Fika, nummerlappen är ett kvitto på att du bordserveras en mumsig Kolbulle med lingonsylt! TACK FÖR VISAD HÄNSYN! Varmt Välkommen om du är frisk PÅ TISDAGAR i JULI KL 18.30! Att ni kommer till de olika evenemangen gör det roligare för oss arrangörer att ordnar det hela denna annorlunda sommar! Frivilligt inträde, swish till 123 388 15 88, RHbf tackar för din gåva! Ha en fortsatt härlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *