Finska För Invandrare

Skarpt läge nu, Kom, träffas och trivs när vi har Höstpremiär på Bygdegården Zenit på lördag 24 september med Riksteaterns föreställning, OBS! endast denna föreställning i länet…

Finska för invandrare!

I föreställningen får vi följa en finsk förening i en svensk småstad där det endast finns en äldre medlem kvar. Föreningen kommer försvinna med henne. Men så en dag dyker en yngre man upp. Han upplever att hans finska identitet togs från honom söm barn. Nu vill han återta den!

En komedi med farsartade missförstånd och finskt allvar. Samtidigt är det ett kärleksfullt porträtt av två personer som söker efter sin plats i livet. På scenen ser vi Kimmo Terti Och Irina Parviainen. Med musik av Anna Järvinen.

Höstpremiär lördag 24 sep 2022, kl.19:00

Zenit bygdegård, Stora salen, Rissna, Förköp Tickster, https://www.tickster.com/events/93kng0bptf4hk48 ring 070-6683255, Zenit. Kvarvarande biljetter säljes vid dörren!Mer info Riksteatern. https://www.riksteatern.se/bracke Bräcke Riksteaterförening med stöd av Bräcke kommun o ABF

Varmt Välkomna-Tervetuloa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *